Bedrijfsyoga

Yoga is de perfecte manier om stress te lijf te gaan en alle spanning los te laten. Yoga gaat er vanuit dat lichaam en geest niet los staan van elkaar. Een gezonde geest is een gezond lichaam.

Oorzaak en gevolg van stress:

Bij stress blijft het lichaam in een constante staat van paraatheid waardoor de belangrijke lichaamsfuncties niet aan hun gewone werk toekomen. Er kunnen uiteenlopende klachten ontstaan:

Bedrijfsyoga

Voorkomen is beter dan genezen

Yogapassie biedt uw bedrijf de mogelijkheid om te investeren in de gezondheid van uw medewerkers en bij te dragen aan een positieve werksfeer. Met een minimale investering brengt u uw medewerkers in beweging. Gezonde en ontspannen werknemers zijn waardevol voor ieder bedrijf.

Bedrijfsyoga draagt bij aan:

Yoga voor iedereen

Bedrijfsyoga is juist ook bedoeld voor de groep mensen die niet zo gemakkelijk in beweging komt. Het is geschikt voor al uw medewerkers, ongeacht leeftijd en conditie..

Eenvoudig

De uitvoering van bedrijfsyoga vraagt om weinig investeringen. Het is snel en eenvoudig te realiseren. Voor de bedrijfsyoga heeft u alleen een tijdelijke ruimte zoals een opgeruimde vergaderzaal of aula nodig. Yogapassie verzorgt de yogamatten en andere benodigde materialen.